Epson stylus photo ciss L800

Epson l800Exprimaţi-vă creativitatea listând fotografii la calitate superioară celor din laboratorul foto și conferiți CD-urilor şi DVD-urilor adecvate, o notă personală listând direct pe acestea !

Imprimanta Epson L800 poate fi echipată cu cerneală originală sau compatibilă DYE, cu cerneală pe bază de pigment rezistentă la decolorare sau cu cerneală de sublimare. Opţional, puteţi beneficia de un pachet upgrade care conține externalizarea rezidurilor şi garanţie AMD Digital Grup 1 an fără limită de printuri(în cazul certificatului Epson garanţia este limitată la 3000 de printuri).

externalizare l800Ideal pentru listarea fotografiilor, L800 este primul sistem Epson cu cartuşe de cerneală integrate, care vă permite să vă bucuraţi de printuri de înaltă calitate ale fotografiilor la un cost foarte scăzut.

Tehnologia Epson de completare rapidă cu cerneală (Fast Ink Top-up – FIT), ce include capace şi filtre etanşe, concepute special, asigură un nivel minim al pierderilor de cerneală. Supapa reductoare controlează fluxul de cerneală şi preîntâmpină refluxul, ceea ce înseamnă că puteţi să transportaţi imprimanta uşor şi sigur, oriunde doriți să lucraţi.

Cerneala ULTRAPixel-HighGloss vă oferă documente de înaltă calitate şi fotografii la calitate de laborator foto, ce rezistă la apă și la decolorare. Granulația fină elimină riscul înfundării sau deteriorării capului de imprimare, probleme de care se lovesc majoritatea utilizatorilor de diverse tipuri de cerneluri.

Hârtia profesională RC pe bază de rășină, în combinație cu cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss realizează fotografii de înaltă rezoluție cu, culori naturale, la o calitate superioară celor de laborator, rezistente la apă şi impermeabile, cu uscare instantanee, garantate peste 100 de ani.

Pentru ofertă vă rugăm să vizitaţi magazinul nostru virtual.

 

toate bun