Epson L805

Ideală pentru cabină foto cu listare direct la eveniment, Epson L805 poate tipări fotografii pe diverse medii(hârtie foto magnetică, canvas, hârtie cristal, raster, satin etc.) la calitate superioară laboratorului foto, având şi funcţa de tipărire a CD-urilor şi a DVD-urilor adecvate !

Imprimanta Epson L805 cu tehnologia Epson de completare rapidă cu cerneală (Fast Ink Top-up - FIT), ce include capace şi filtre etanşe, concepute special, asigură un nivel minim al pierderilor de cerneală. Supapa reductoare controlează fluxul de cerneală şi preîntâmpină refluxul, ceea ce înseamnă că puteţi să transportaţi imprimanta uşor şi sigur, oriunde doriți să lucraţi.

Spuneţi adio cartuşelor de cerneală, cu imprimanta noastră cu sistem integrat de recipiente de cerneală pentru imprimare foto rapidă şi fiabilă pe dimensiuni ale hârtiei de până la A4, la un cost pe pagină extrem de redus.

Economisiţi până la 90 %¹ din costurile imprimării zilnice, fără probleme, prin intermediul rezervorului de cerneală integrat de mare capacitate.

Cele 6 recipiente cu cerneală pe bază de apă DYE permit imprimarea foto rapidă, fiabilă şi la calitate Epson, cu specificaţia că cerneala pe bază de apă DYE se decolorează între 3 şi 36 de luni în funcţie de hârtia pe care se tipăreşte şi mediul de păstrare al acestora.

Epson L805 tipăreşte chiar şi pe suprafeţe precum CD-urile/DVD-urile.

Imprimaţi până la 1.800 de fotografii cu setul iniţial de cerneală.

Conectivitatea Wi-Fi prin intermediul Epson Connect³ simplifică imprimarea de pe dispozitive smartphone şi tablete. Datotită design-ului compact, care economiseşte spaţiu, imprimanta poate fi amplasată aproape în orice loc.

Rezervorul de cerneală special este complet integrat în imprimantă, astfel încât vă puteţi bucura de o imprimare color fiabilă, fără murdăria sau complicaţiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale sau de la terţi. Recipientele de cerneală Epson originale facilitează reumplerea rezervorului de cerneală cu ajutorul etichetelor clare şi duzei fără scurgeri. Cerneala suplimentară poate fi achiziţionată în recipiente convenabile de mare volum, prevăzute cu o duză fără scurgeri şi un capac resigilabil pentru depozitare uşoară.

Garanţie Epson 1 an cu posibilitate de extindere la 3 ani în limita a 3000 de printuri.

Pentru ofertă vă rugăm să vizitaţi magazinul nostru virtual.

 

Tehnologia de imprimare

Imprimantă cu jet de cerneală cu 6 culori

Cap de tipărire Epson Micro Piezo

Dimensiunea picăturii1,5 pico litri
Configurarea duzelor90 duze negru; 90 duze/culoare
Culori utilizateNegru, magenta, cyan, yellow, light magenta, light cyan
Rezoluția printPână la 5760x1440 dpi optimizat pe medie de tipărire adecvată, folosind RPM (gestiunea performanţei de rezoluţie)
Tip cernealăDye
Capacitate CISS70ml/culoare
Dimensiuni de imprimare9x13, 10x15, 13x18, 15x21, A4
Capacitatea de Alimentare cu Hârtie120 coli hârtie obişnuită A4 (75 g/m2)
Margine Print0 mm sus, stânga, dreapta, jos, sus prin setările personalizate din driverul pentru imprimantă
Print CD/DVDDa
ConectivitateUSB, WiFi
Consum de energie electricăAproximativ 20 W (copiere independentă, ISO10561 şablon Literă), Aproximativ 3, 0 W (mod repaus)
Dimensiuni537 x 289 x 188 mm
Greutate6,2 Kg
Sisteme de operare

Windows XP/Vista/7(32/64bit)

Mac Osx

SoftwareEpson Easy Photo Print, Epson Print CD
Nivelul de zgomot34, 7 dB(A) (conform ISO9296)

 
Pentru printarea magneţilor este necesar să bifaţi Thick Paper and Envelopes ca în figura de mai jos :

setare magneti Epson L805
 

Dimensiune

Rezolutie „Best Foto”

Rezolutie „Foto”

9x13

89 sec.

21 sec.

10x15

113 sec.

26 sec.

13x18

145 sec

63 sec.

15x21

152 sec.

64 sec.

A4

297sec.

120 sec.